Campingen

Campingen er en familiebedrift som gjennom 50 år har utviklet seg til å bli en hyggelig familiecamping med et rikholdig aktivitetstilbud, et sted hvor våre gjester trives og flere kommer igjen år etter år.

Lokasjon

Campingplassen ligger helt i sjøkanten med en flott sandstrand. Her er det badeleker, flåte og bryggeanlegg som gir gode muligheter til å bare slappe av. For barna er det en lekeplass med hoppepute, klatrestativ, sklie og husker. Ellers har vi en sandvolleyballbane, gode fiskemuligheter i både saltvann og ferskvann, båt til utleie og et flott turterreng i umiddelbar nærhet.

Området rundt

Det er kort avstand til Risør, der du finner et mangfoldig sommertilbud. Blant annet ulike restauranter, utesteder, kiosker og andre særegne og koselige butikker. Risør tilbyr også et akvarium, små gallerier og et sprudlende brukskunstmiljø. En liten kjøretur unna kan du også finne en rekke museer, golfbane og Den Lille Dyrehage.

Hva vi tilbyr

I resepsjonsbygget finner man blant annet kiosk, resepsjon, vaskerom, sanitær, toaletter og et eget sanitær egnet for barnefamilier.

Vi har fokus på høy standard og investerer mye i oppgraderinger hvert år for å gi best mulig opplevelse for våre gjester.
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram